Indstillinger for Sikker browsing

Indstillinger

Beskrivelse

Sikkerhedsniveau

Programmet bruger forskellige grupper af indstillinger til at køre Sikker browsing. De sæt indstillinger, der er gemt i programmet kaldes sikkerhedsniveauer:

• Ekstremt. Det sikkerhedsniveau for webtrafik, som Sikker browsing bruger til grundigt at scanne webtrafik, der modtages af computeren via HTTP- og FTP-protokollerne. Sikker browsing udfører en detaljeret scanning af alle webtrafikobjekter ved hjælp af det fulde sæt programdatabaser, og det udfører også den dybeste heuristiske analyse.
  • Optimal. Det sikkerhedsniveau for webtrafik, der skaber den optimale balance mellem Kaspersky-programmets ydeevne og webtrafiksikkerheden. Sikker browsing foretager heuristisk analyse på mellem-niveauet. Dette web trafikk sikkerhedsniveau is anbefalet) by Kaspersky specialists.
  • Lavt. Webtrafiksikkerhedsniveauet, hvis indstillinger sikrer den maksimale scanningshastighed for webtrafik. Sikker browsing udfører en heuristisk analyse på let-niveauet.

Handling ved opdagelse af en trussel

• Informér. Sikker browsing giver dig besked, hvis der opdages et inficeret eller sandsynligvis inficeret objekt, og spørger dig om en handling, der skal udføres på det.

Denne indstilling er tilgængelig, hvis afkrydsningsfeltet Udfør automatisk anbefalede handlinger er markeret under IndstillingerSikkerhedsindstillingerUndtagelser og handlinger ved objektdetektering.

• Udfør handling automatisk. Sikker browsing vælger en handling automatisk på baggrund af de aktuelle indstillinger. Hvis en webressurse er anført som en undtagelse, eller den ikke indeholder inficerede eller sandsynligvis inficerede objekter, tillader Sikker browsing adgang til den. Hvis en scanning udført af Sikker browsing finder et inficeret eller sandsynligvis inficeret objekt i webressursen, bliver adgang til webressursen blokeret.

Denne indstilling er tilgængelig, hvis afkrydsningsfeltet Udfør automatisk anbefalede handlinger er markeret under IndstillingerSikkerhedsindstillingerUndtagelser og handlinger ved objektdetektering.

• Blokér. Hvis du vælger denne indstilling, blokerer Sikker browsing adgang til dette objekt og viser en meddelelse i browseren, hvis et inficeret objekt opdages i webtrafik.

Scanningsmetoder

Kontrollér webadressen i databasen med ondsindede webadresser

Ved at scanne linkene for at afgøre, om de er inkluderet i databasen over ondsindede links, kan du spore websteder, der er blevet tilføjet til afvisningslisten. Databasen over ondsindede links genereres af Kaspersky-specialister. Det er en del af softwaredistributionssættet, og det opdateres sammen med Kaspersky-programmets database.

Kontrollér webadressen i databasen med webadresser, der indeholder adware

Et eksempel kunne være software, der sender din søgning på internettet videre til et reklamewebsted. På denne måde kommer du til et reklamewebsted i stedet for den webressource, der er mest relevant for din søgning.

Kontrollér webadressen i databasen med webadresser, der indeholder lovlige programmer, der kan bruges af indtrængende til at beskadige din computer eller personlige data

Et eksempel på denne kategori kunne være et fjernadministrationsværktøj, der bruges lovligt af systemadministratorer til fejlfinding. En kriminel kan installere et sådant værktøj på din computer uden din viden for at få adgang til din computer og bruge den til kriminelle formål.

Kaspersky-programmet tillader download af sådanne programmer ved at klikke på links på websteder. Engangslinks er en undtagelse. Du kan ikke bruge dem til at downloade legitime programmer, som hackere kan bruge til at skade din computer eller dine data.

Brug heuristisk analyse

En teknik til at registrere trusler, der ikke kan identificeres ved hjælp af den aktuelle version af Kaspersky-programdatabaserne. Det giver dig mulighed for at finde filer, der kan indeholde ukendt malware eller en ny ændring af et kendt malware-program.

Når webtrafik scannes efter vira og andre programmer, der udgør en trussel, udfører den heuristiske analysator instruktioner i de eksekverbare filer. Antallet af instruktioner, der udføres af den heuristiske analysator, afhænger af det niveau, der er specificeret for den heuristiske analysator. Niveauet af heuristisk analyse indstiller balancen mellem grundigheden af søgninger efter nye trusler, belastningen af operativsystemets ressourcer og den tid, heuristisk analyse tager.

Anti-Phishing

Kontrollér webadressen i databasen for phishing- og falske crypto-webadresser (i nogle abonnementsplaner Kontrollér webadressen i databasen for phishing-webadresser)

Indholdet af phishing-linket og databasen over falske kryptovalutaudvekslinger omfatter webadresser på kendte websteder, der i øjeblikket bruges til phishing-angreb. Kaspersky supplerer denne database med adresser fra den internationale organisation Anti-Phishing Working Group. Databasen med phishing-links og falske kryptovalutabørser er en del af softwaredistributionssættet, og den opdateres sammen med Kaspersky-programdatabasen.

Brug heuristisk analyse

En teknik til at registrere trusler, der ikke kan identificeres ved hjælp af den aktuelle version af Kaspersky-programdatabaserne. Dette muliggør registrering af phishing, selv hvis URL-adressen ikke findes i databasen med phishing-webadresser.

Kontrollér URL'er

URL Advisor-komponenten kontrollerer links på en webside, der åbnes i de Chromium-baserede Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox. Kaspersky-programmet viser et af følgende ikoner ud for det kontrollerede link:

Sikker webside – hvis websiden, der åbnes ved at klikke på linket, er sikker ifølge Kaspersky

Ukendt webside – hvis der ikke findes oplysninger om sikkerheden for websiden, der åbnes ved at klikke på linket

Webside, som kan bruges af indtrængere – hvis hackere ifølge Kaspersky kan forårsage skade på din computer eller dine data ved at bruge den webside, som linket fører til;

Kompromitteret webside – hvis den webside, som linket fører til, ifølge Kaspersky kan være inficeret eller hacket;

Farlig webside – hvis websiden, der åbnes ved at klikke på linket, er farlig ifølge Kaspersky

Hvis du vil se et pop op-vindue med flere oplysninger om linket, skal du pege på det tilhørende ikon.

På alle websteder undtagen de angivne

Administrer undtagelser

Når denne indstilling er valgt, scanner Kaspersky-programmet links på alle websteder undtagen dem, der er angivet i vinduet Undtagelser.

Vinduet Undtagelser åbnes ved at klikke på linket Administrer undtagelser.

Kun på angivne websteder

Konfigurer kontrollerede websteder

Når denne indstilling er valgt, scanner Kaspersky kun links på de websteder, der er angivet i vinduet Kontrollerede websteder.

Vinduet Kontrollerede websteder åbnes ved at klikke på linket Konfigurer kontrollerede websteder.

Konfigurer URL-rådgiver

• Alle URL'er. Programmet scanner links på alle typer websteder.
  • Kun URL'er i søgeresultater. Programmet scanner links på websteder, der indeholder søgeresultater modtaget fra søgemaskiner.

Webstedskategorier

Hvis afkrydsningsfeltet Vis oplysninger om kategorierne af webstedsindhold er markeret, føjer programmet til linkkommentarerne for at indikere, om webstedet hører til en af de angivne kategorier (f.eks. Vold, intolerance eller Voksenindhold).

Du kan fjerne afkrydsningsfelter ud for de kategorier, der ikke kræver advarsler.

Scan ikke webtrafik fra URL'er, der er tillid til

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, scanner Sikker browsing ikke indholdet på websider/websteder, hvis adresser er inkluderet på listen over betroede webadresser. Du kan tilføje både specifikke websteder/webstedsadresser såvel som websteds-/webstedsadressemasker til listen over betroede webadresser. Listen over betroede webadresser er tilgængelig i vinduet URL'er, der er tillid til, som kan åbnes ved at klikke på linket fra URL'er, der er tillid til.

Du kan bruge disse indstillinger i forbindelse med følgende opgaver

Kontrol af sikkerheden på et websted